avond4daagse2 2De Zoetermeerse Avondvierdaagse lopers kunnen ook vanavond gewoon aan de start verschijnen voor hun wandeltocht. Volgens de organisatie van de Avondvierdaagse buigt het onweer af en zal het om Zoetermeer heen trekken. 

Pierre Meertins: "We houden natuurlijk al de hele middag de weerkaarten nauwlettend in de gaten, maar wat we nu zien, een uur voor de start, is dat het onweer niet over Zoetermeer zal komen! Wij kunnen gewoon van start gaan!" Om 17 uur heeft de organisatie het besluit genomen vanavond van start te gaan.

Elders in de regio worden al wel wandeltochten afgelast vanwege het verwachte onweer en weercode oranje. Volgens de Zoetermeerse organisatie van de vierdaagse is het echter wel verantwoord om van start te gaan, al geven ze wel de waarschuwing dat als wandelaars toch merken dat het onweer dichterbij komt, ze moeten stoppen met de wandeling. "Ga bij onweer een schuilplaats zoeken, niet onder bomen, maar bij huizen. Als het weer onverhoopt verslechtert dan stoppen en naar huis!"

Elke wandelavond om 18.00 kan je de wandelroutes vinden op onze kanalen:


https://www.zoetermeeractief.nl/

Twitter: https://twitter.com/zmeeractief 

Facebook Zoetermeer Actief 

 

-advertenties-

-goede doel-