Circo di Strada Toppers in concert Circo di Strada, één van de succesvolle acts van Jovel Entertainment uit Zoetermeer, stond op 25, 26 en 27 mei 2018 in een uitverkochte Amsterdamse ArenA. Hier traden zij op met de Toppers tijdens de Toppers in concert. Circo di Strada past volledig binnen het thema van het concert ‘Pretty in Pink - The Circus Edition’.


Tijdens de concerten stonden er per avond ruim 70.000 toeschouwers in de ArenA. Een recordaantal voor de circusparade van Circo di Strada. Jori Veldhuizen, eigenaar en artiest bij het Zoetermeerse bedrijf Jovel Entertainment: “Het waren memorabele optredens, nog niet eerder zagen we zoveel enthousiasme. We voelden de energie iedere keer weer van al die 70.000 mensen, als één vrolijke roze massa. Werken met de Toppers was een groot feest”.

 

Buitenlandse boekingen

Deze maand trad Circo di Strada al in het buitenland op tijdens een grote parade in Lambres les Douai (Frankrijk). Eerder dit jaar werd Circo di Strada ingevlogen in Hong Kong voor de Chinese New Year Parade en het Wishing Tree Festival en traden ze op tijdens het Formula 1 Event in Baku, Azerbeijan. In 2017 startten de grote buitenlandse optredens al met een boeking in Bahrein, tevens voor een Formula 1 Event. Het succes, ook in het buitenland, is volgens Jori Veldhuizen te danken aan de combinatie van passie, hard werken en een uniek, aansprekend, concept.

 

Circo di Strada, een unieke act

Circo di Strada is een gevarieerde combinatie van meerdere circus elementen zoals steltlopen, jongleren, eenwielfietsen en ballopen. Overdag is dit een kleurrijk en vrolijk geheel en als de avond valt geven de artiesten licht. Honderden LED lichtjes zorgen voor een ervaring om nooit meer te vergeten. De act is geschikt voor diverse evenementen en gelegenheden zoals: straattheater, attractieparken, optochten en parades.

-advertenties-

-goede doel-