rollatorOp donderdag 5 juni 2014 vindt de 1e rollatorloop van Zoetermeer plaats. De rollatorloop is een wandeltocht voor iedereen die in het bezit is van een rollator en in staat is minimaal 500 meter te lopen Men kan kiezen voor een wandeling van 500, 1000 of 2500 meter die wordt uitgezet rondom Stadsboerderij het Buitenbeest aan de Voorweg. Het startschot klinkt om 13.15 uur en de kosten voor deelname bedragen €1,00 inclusief consumptie.

Waarom meelopen?

De rollatorloop is een feestelijke middag en een goede aanleiding om in beweging te komen. Bewegen blijft immers dé manier om zo lang mogelijk gezond te blijven. Bovendien is het een prima gelegenheid andere actievelingen te ontmoeten. Het belooft een hele gezellige en ontspannen dag te worden, met een actief tintje. U loopt toch ook gezellig mee?!?

Aanmelden

Voor meer informatie en om aan te melden kunt u contact opnemen met Sabine Wendling 079-3212971 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Gerda Neehoff 079-7111731 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Beweegweek minder validen

De rollatorloop is onderdeel van de beweegweek voor minder validen. Hierin vindt naast de rollatorloop ook de rolstoelvierdaagse (275 deelnemers in 2013) en een tocht voor scootmobiel gebruikers plaats.

De rollatorloop wordt georganiseerd door de gemeente Zoetermeer in samenwerking met palet Welzijn en de Vierstroom.

-advertenties-

-goede doel-