Voor ieder wat wils

ckc-cursussenWat dacht je bijvoorbeeld van DJ, Musical, Moderne dans, Boys on beats, Hiphop, Guitar night of 3D-printen? Veel verschillende jaarcursussen maar ook heel veel korte cursussen op het gebied van muziek, dans, theater & musical, beeldende kunst, digitale fotografie, kunstgeschiedenis en cursussen voor peuters en kleuters.

Open Dag 1 juni

Weet je nog niet helemaal zeker welke cursus je gaat volgen? Kom dan langs tijdens onze Open Dag op zaterdag 1 juni en proef van het nieuwe cursusaanbod. Maak kennis met de docent en stel je vragen. Doe mee met diverse workshops en geniet van de optredens, exposities en demonstraties.

Extra voordeel

Wist je dat je extra korting kunt krijgen op je cursus? Wanneer je in het bezit bent van de Sport- en Cultuurcheque kun je maar liefst  € 100,- korting krijgen! Krijg nog meer korting op je cursus met de ZoetermeerPas. Pak je voordeelcheque 3, 4 en/of 5 en neem het mee naar het CKC. En bespaar tot € 166,-. Volg papa, mama, broertje of zusje ook les bij ons? Dan krijg je 12% korting op een jaarcursus.

Aanbod bekijken of aanmelden?

Ga vanaf 13 mei snel naar www.ckc-zoetermeer.nl en meld je aan. Zo ben jij verzekerd van een plekje!

Volg het CKC ook op facebook 

-advertenties-

-goede doel-