HandboeienDe politie heeft vier minderjarige verdachten aangehouden op verdenking van de beroving van een 15-jarige Zoetermeerderse pizzakoerier. Deze werd vrijdag 29 maart op de Akkerdreef beroofd van zijn geld en tas.

Agenten kregen vrijdag omstreeks 15.00 uur de melding dat er op de Akkerdreef iemand beroofd werd. Ter plaatse troffen zij het 15-jarige slachtoffer. Hij verklaarde dat hij zojuist beroofd was door vier jongens. Zij waren dreigend om hem heen komen staan en hadden hem om geld gevraagd. Op het moment dat één van hen in de zakken van de jongen ging voelen, en hij zich daartegen verzette, werd hij geslagen. De vier gingen er uiteindelijk door met geld, de pinpas en de mobiele telefoon van het slachtoffer.

Aanhoudingen

Agenten gingen direct in de omgeving op zoek naar de verdachten. Twee van hen konden na een korte zoektocht aangehouden worden en werden ingesloten op het politiebureau. Gaande het weekend ging het onderzoek door de recherche verder. Dat leidde zondagochtend 31 maart tot de aanhouding van de overige twee verdachten.

Alle vier de verdachten, Zoetermeerders van 14, 15 en 16 jaar en een 16-jarige Bleiswijker, zijn in verzekering gesteld en worden naar alle waarschijnlijkheid dinsdag 2 april voorgeleid.

 

lees ons vorige bericht: Pizzakoerier beroofd

 

Lees verder:

Actueel nieuws

Zorg nieuws

112 nieuws

Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-