De recherche van Bureau Zoetermeer zoekt getuigen van de beroving van een pizzakoerier, zaterdag 30 maart op de Velddreef.politie-haaglanden

De koerier belde omstreeks 22.15 uur aan bij een appartementencomplex aan de Velddreef om een bestelling af te leveren. Op het moment dat hij naar boven liep, kwamen hem in het trapportaal twee jongens tegemoet lopen. Zij beroofden de koerier, een 21-jarige Zoetermeerder, van onder meer zijn geld en zijn pizzatas en gingen er vandoor. Buiten vluchtten zij in de richting van de Veulenweide / Wezelweide.

Van de twee jongens is bekend dat zij ongeveer 1.75m lang waren en met een Noord-Afrikaans accent spraken. Zij hadden beiden een shawl voor het gezicht. De jongens hadden na de beroving de pizzatas van het slachtoffer bij zich met daarop een logo en de tekst 'Thuisbezorgd'.

Heeft u informatie over de twee verdachten? Heeft u ze na de beroving wellicht gezien met de pizzatas? Of heeft u andere informatie die voor de recherche relevant kan zijn. Bel dan met de recherche in Zoetermeer via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-