20130610 15150Het Koningspaar heeft aangegeven zoveel mogelijk mensen te willen zien op hun ronde langs de provincies. Zoetermeer heeft daaraan gehoor gegeven door langs de route die Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima veel plaats te reserveren voor toeschouwers.

Burgemeester Aptroot: "Zowel langs de route die het Koninklijk Paar volgt, als op het Stadhuisplein en Marktplein is voldoende ruimte voor toeschouwers, ik nodig alle Zoetermeerders dan ook uit om te komen kijken bij dit bijzondere bezoek!"
 De Koning en Koningin zullen om 16.20 op het Oostwaarts ter hoogte van het Stadstheater ontvangen worden door burgemeester Aptroot en lopen dan vervolgens via het Stadhuisplein naar de Markt. Toeschouwers wordt gevraagd om tijdig een plekje te zoeken langs de route of op de pleinen, tijdens het bezoek is het niet mogelijk om met de stoet mee te lopen.

Zoetermeer heeft een vol en actief programma samengesteld voor het Koningspaar, waarmee de stad zich laat zien als actieve en innovatieve stad. Zo wordt er een Ipad-act gegeven door jongeren van het Stedelijk college en zullen de vijf grootste leisurebedrijven van Zoetermeer op de markt presentaties geven.

Het volledige programma van deze dag vindt u hier: Programma bezoek Koninklijk Paar

-advertenties-

-goede doel-