AJ  the wild grooves-27

Het Zoetermeer Bluesfestival is het vierde muziekfestival op rij in Zoetermeer, en de organisatie pakt groots uit met vele geweldige optredens en activiteiten.

Het festival behoort volgens kenners tot één van de betere Bluesfestivals van ons land! Zoetermeer Blues wordt op zaterdag en zondag gehouden, in het Stadshart en de Dorpsstraat. En uiteraard hopen de organisatoren van dit inmiddels landelijk bekende festival alle Bluesliefhebbers weer te kunnen laten genieten van blues, jazz, dixieland en andere muziekstijlen.

King King 5 mid-Dit jaar staan meer dan 25 bands op het programma. Verspreid over 6 podia zullen zij optreden op zaterdag 1 en zondagmiddag 2 juni. Met op de zaterdagavond de traditionele Kroegentocht in Dorpsstraat en Stadshart. Bluesliefhebbers zijn op zaterdag van harte welkom in zowel Stadshart als Dorpsstraat en op zondagmiddag op het Stadhuisplein in het Stadshart, voor een swingende afsluiting!

Het ZOETERMEER BLUESFESTIVAL 2013 brengt ook dit keer een keur aan artiesten voor het voetlicht. Muzikanten uit binnen- en buitenland zullen de diverse podia beklimmen. In het Stadshart zullen op zaterdagmiddag tevens diverse mobiele formaties acte de présence geven. Ook vindt er een workshop Mondharmonica spelen plaats in Grand Café Vrienden.

Na de podiumoptredens is er zaterdagavond traditiegetrouw weer een gezellige KROEGENTOCHT. In de diverse gelegenheden zal dit festival tot in de kleine uurtjes doorgaan.

Programma

Zaterdag en zondag starten vanaf 13 uur de optredens op de diverse podia in Stadshart en Dorpsstraat. Kijk hier voor het volledige programma!

-advertenties-

-goede doel-