keerpunt buitenbadDe gemeente Zoetermeer daagt de eigenaren van zwembad 't Keerpunt, SweetLake Wellness voor de rechter, nu het er naar uit ziet dat zij hun verplichting om het buitenbad open te stellen in de zomervakantie, niet na zullen komen. Op 9 juli dient er een kort geding waarin de gemeente vordert dat het buitenbad als nog open zal gaan.

Veel Zoetermeerders zitten al lang te wachten op nieuws over de openingstijden van 't Keerpunt. Vorige week berichten wij nog dat het buitenbad open zou gaan in het weekend van 11 juli. Dit werd bevestigd door de gemeente, maar er blijkt meer aan de hand te zijn.

 

Marijke van der Meer van Zó! Zoetermeer stelde al eerder schriftelijke vragen aan het college over de gang van zaken. Marijke laat weten:

"Er komt maar geen eind aan de soap met Zwembad Het Keerpunt! Begrepen we eerst dat van de '3 zomermaanden buitenbad open' er nog maar 8 weken over waren met de helft minder zwemwater, nu moet er zelfs een kortgeding komen om het buitenbad open te krijgen. Onbegrijpelijk en volstrekt onacceptabel."

In een memo aan de leden van de Raad laat wethouder Mariëtte van Leeuwen weten dat er op 9 juli een kortgeding zal dienen in Den Haag, waarin de gemeente Zoetermeer eist dat het zwembad maandag 13 juli open zal gaan.

Zodra er meer nieuws is, houden wij u op de hoogte.

 

 

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-