Mijn droomstadIn de zomervakantie kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar in het Stadsmuseum Zoetermeer meedoen aan de workshop ‘Mijn droomstad’.

De workshop sluit aan bij de huidige tentoonstelling: ‘Zoetermeer Utopia, Dromen van een stad’. De workshop begint daarom ook met een bezoek aan de huidige tentoonstelling. Daar gaan de kinderen door middel van een spel ontdekken hoe de stad de afgelopen 50 jaar is gegroeid. Hoe kijken wij met elkaar aan tegen de stad Zoetermeer? Welke woorden komen bij jou op? De verschillende tekeningen in de tentoonstelling geven inspiratie om daarna zelf aan de slag te gaan. In de workshop maken de kinderen hun eigen droomstad. Wat zou jij anders doen als jij het voor het zeggen had? Wat zou je willen veranderen in Zoetermeer? Welk gebouw of wat voor huis zou je in Zoetermeer willen zien? De kinderen maken met verschillende materialen hun eigen droomstad. Ieder kind neemt na afloop zijn eigen stad mee naar huis.

De workshop wordt gegeven op zaterdag 20 juli, 27 juli, 3 augustus en 10 augustus. De workshop begint om 15.00 uur en eindigt om 16.30. Deelname kost € 4,00 incl. materiaal, iets te drinken en wat lekkers. Er kunnen per workshop maximaal 15 kinderen deelnemen, dus schrijf snel in. Inschrijven kan aan de ontvangstbalie van het museum of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam en de datum van de workshop of via tel. 079-3164735.

‘Mijn droomstad’ zomervakantie-activiteit voor kinderen in het Stadsmuseum Zoetermeer

Zaterdag 20 juli, 27 juli, 3 augustus, 10 augustus van 15.00  - 16.30 uur.
Stadsmuseum Zoetermeer
Dorpsstraat 7, 2712 AB Zoetermeer, tel. 079-3164735,
www.stadsmuseumzoetermeer.nl, www.facebook.com/stadsmuseumzoetermeer

-advertenties-

-goede doel-