De Vrijwilligerscentrale Zoetermeer is al bijna dertig jaar actief in Zoetermeer en de laatste jaren vooral bekend om projecten zoals de Klussendienst, Gilde SamenSpraak , de Praathuizen in verschillende wijken, het Scholenproject en de Stadsgidsen.

svcz-vrijwilligers centraleMet ingang van maandag 6 januari  2014 is de Stichting Vrijwilligerscentrale Zoetermeer verhuisd naar de hoofdbibliotheek aan het Stadhuisplein 2, 2711 EC Zoetermeer, het telefoonnummer: 079 3318736 blijft ongewijzigd. Aangezien er nog wel een aantal aanpassingen verricht moeten worden is het kantoor van de Vrijwilligerscentrale momenteel fysiek niet bereikbaar. Wel kunt u contact opnemen per telefoon, via de website www.vrijwilligerscentralezoetermeer.nl of via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar verwachting is de Vrijwilligerscentrale vanaf 1 februari a.s. ook weer fysiek bereikbaar.

Inwoners die klussen voor de Klussendienst willen aanmelden, contact willen opnemen met de Gilde Taalprojecten en/of informatie willen over het Scholenproject, de Stadswandelingen of andere vragen hebben aan de Vrijwilligerscentrale kunnen dit melden via de website www.vrijwilligerscentralezoetermeer.nl  Hierop is een contactformulier te vinden waarop eventuele vragen c.q. opmerkingen kunnen worden voorgelegd.

Nieuwe start, nieuw bestuur?

Bijna 30 jaar bestaat de St. Vrijwilligerscentrale Zoetermeer. Ooit opgericht als vacaturebank voor vrijwilligerswerk groeide de organisatie uit tot een vrijwilligersstichting met tal van activiteiten. Onlangs verhuisde de SVCZ naar een nieuw onderkomen in de hoofdbibliotheek aan het Stadhuisplein 2 in Zoetermeer.

De St. Vrijwilligerscentrale Zoetermeer heeft een aantal projecten zoals Gilde SamenSpraak, De Praathuizen, de Klussendienst, het Scholenproject en de Stadsgidsen. Bij een nieuwe start op een nieuwe locatie past ook het aantreden van nieuwe bestuursleden. Voor de functies van secretaris en penningmeester zijn de huidige bestuursleden dan ook op zoek naar opvolgers. De vrijwilligersprofielen voor deze functies zijn te vinden op de website. www.vrijwilligerscentralezoetermeer.nl  Interesse? Neem contact op via de mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reageer via de website. Bellen kan via:3318736

-advertenties-

-goede doel-