091

Eens in de vijf jaar komen de medewerkers van het Erasmus College 'ON STAGE' bij het legendarische Docententoneel. Het docententoneel wordt geheel gespeeld door de docenten en medewerkers van de school, wat natuurlijk voor veel hilarische momenten zorgt.

041‘Erik de Viking’ is een speciaal voor het Erasmus Docenten Toneel gemaakte theaterbewerking van de gelijknamige Monty Python film uit 1989. De docenten hebben maandenlang geoefend voor de productie, met een live-docentenband, zang, dans, grootse decors en kostuums, spectaculair licht, videoprojecties en heel veel krankzinnige humor.

De voorstellingen in de aula van het Erasmus College worden druk bezocht, wie wil er nou niet die saaie leraar klassieke talen als Viking zien rondspringen? Maar na de voorstelling zijn veel leerlingen en hun ouders ook aangenaam verrast door de musical die met veel humor en talent wordt gespeeld.

De voorstellingen vinden nog plaats tot zaterdag 18 januari, waarna de docenten definitief de berenvellen en Vikinghelmen zullen opbergen en weer terug in de klas de werking van de passé composé of het ontstaan van moleculen zullen uitleggen.

 

 Kijk hier naar het Promo filmpje van Erasmus TV:

 215 Erikdevikingpostera2DEFweb

Foto's: B. van Liebergen

-advertenties-

-goede doel-