logo-politieZaterdag 11 januari hebben vijf jongens tussen 3 en 4 uur ’s nachts een 18-jarige mishandeld. Het slachtoffer fietste over het Van Doornenplantsoen in de richting van zijn woonadres, toen hij op het fietspad in de bocht werd aangesproken door een vijftal jongeren in de leeftijd van 18 -19 jaar. Toen het slachtoffer uit Zoetermeer afstapte, werd hij aangevallen, geschopt en geslagen. Door de klappen raakte het slachtoffer buiten bewustzijn. Toen hij weer bijkwam waren de vijf jongens weg. Het slachtoffer is op eigen gelegenheid naar huis gegaan.

In het ziekenhuis werd hij aan zijn verwondingen geholpen. De recherche van bureau Zoetermeer onderzoekt de mishandeling en is op zoek naar getuigen.

Signalementen
5 lichtgetinte jongens in de leeftijd van 18-19 jaar, gekleed in zwarte jassen met bontkraag. Eén van hen droeg een beige pet. Drie jongens waren 1.75-1.80m lang. De vierde jongen was iets kleiner en de vijfde jongen was wat langer.

Oproep getuigen
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-