IMG 9779

Zaterdagavond 11 januari omstreeks 20.10 uur verliet een 52-jarige medewerker van supermarkt Jumbo in winkelcentrum Buytenwegh. Vóór de winkel werd hij aangesproken door twee mannen op een scooter. Eén van de mannen stapte af en eiste dat het slachtoffer zijn koffer zou afgeven. Toen hij daar niet direct gehoor aan gaf werd hij in zijn been geschoten met een vuurwapen. Vervolgens pakte één van de mannen de koffer, waarna zij op de scooter wegvluchtten in de richting van het Kentgensplein.

IMG 9797De politie heeft met alle beschikbare eenheden en de politiehelikopter in de wijde omtrek gezocht naar de daders, maar trof hen niet meer aan. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd en verkeert buiten levensgevaar.

Signalement

Van de daders is het volgende signalement beschikbaar:

- mannen met een donkere huidskleur

- rond de 1.80 m

- tussen de 18 en 20 jaar

- droegen donkere kleding

- reden op een donkerkleurige scooter

- één van de daders had een zilverkleurige tas bij zich.

De politie is op zoek naar getuigen van de overval, of getuigen die de mannen op de scooter na de overval nog hebben gezien.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van dit incident of heeft u anderszins informatie die de politie kan helpen? Bel dan met het Twister-team via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. via 0800-7000.

 

Foto's: Martin van Oostveen

-advertenties-

-goede doel-