jazz-sniep-1

Deborah J. Carter geboren in de VS, heeft inmiddels een wereldwijde reputatie opgebouwd als Jazz vocaliste. Zij groeide op in Hawaï en Japan, mede hierdoor staat zij open voor verschillende culturele invloeden in haar muziek.

Samen met The Fascinating Jazz Quartet opende ze het Zoetermeerse Jazz jaar. De band bestaat uit: Pieter van Santen - piano, Vincent Koning - gitaar, Frans Bouwmeester - contrabas en Bob Dekker op drums.


Het publiek genoot, met een hapje en een drankje van de muziek, de Jazz sfeer en de chemie op het podium tussen Deborah en band.
In de pauze vertelde Deborah: "Ik kom graag naar Zoetermeer, het is hier zo goed geregeld". Dit is zeker ook een compliment aan organisator Gerhard ten Hoopen. Ook vertelde de in Amsterdam wonende vocaliste dat ze bezig is met twee nieuwe albums. Over de inhoud wilde ze niets los laten, maar wel dat ze er hard aan werkt om haar fans het beste te bieden.

jazz-sniep-2 jazz-sniep-5

Op haar site schrijft Deborah: 

"I had an unforgettable Sunday concert with the group called, ‘Fascinating Jazz Quartet’ in De Sniep, Zoetemeer.
This group of super-talents was brought together – under the supervision of concert organizer, Gerhard ten Hoopen – to accompany Scott Hamilton in his last visit to the Netherlands. Gerhard was so impressed by their sound that somehow he knew that it would be perfect for me as well, and invited me to join them for their New Years concert. That was a good call!

We also had the wonderful surprise of Wim Ninabar sitting in with his sax on a few tunes."

 

Fascinating Jazz zal op zondag 2 februari Dr. Bernard - Bernard Berkhout Swing Orchestra op het podium ontvangen. De lokatie is natuurlijk zoals altijd in De Sniep.

-advertenties-

-goede doel-