oh-winkelsOp woensdag 15 januari 2014 bezoeken burgemeester Aptroot en wethouders Emmens (wijkwethouder) en Van Domburg (veiligheid) samen met politiechef mevrouw Aarnoudse de wijk Oosterheem.

Het is het laatste in een reeks van wijkbezoeken om de veiligheid in alle wijken in Zoetermeer scherp te krijgen en waar dat kan de nodige maatregelen te nemen. Om 19.00 uur start een rondgang. Vervolgens gaan de burgemeester en wethouders in gesprek met de wijkbewoners in Stadsboerderij De Weidemolen aan de Burgemeester Middelberglaan 2. Alle bewoners van Oosterheem zijn hierbij van harte welkom. Bewoners kunnen vanaf 19.30 uur binnenlopen. Het gesprek start om 20.00 uur.

Wijkbewoners kunnen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, mee met de rondgang om de bestuurders te wijzen op bepaalde onveilige of juist veilige plekken in hun wijk. Mede op basis van deze plekken wordt de route bepaald. De wijkmanager en politie lopen ook mee. Aanmelden voor de rondgang kan bij de wijkpost via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of (079) 3469007.

In gesprek

Tijdens het gesprek met burgemeester en wethouder zijn alle wijkbewoners welkom mee te praten over de veiligheid van hun wijk. In de tweede helft van 2014 bezoekt de burgemeester de wijk opnieuw om samen met hen te bekijken of het gesprek het gewenste resultaat heeft gehad.

-advertenties-

-goede doel-