1381149925Een nieuw jaar is begonnen met nieuwe voornemens, ook voor de kunstenaars van Ateliers 99A. Het nieuwe jaar beginnen met een nieuwe cursus? Of een lesje of workshop proberen? Of kiest u voor wat nieuws voor aan de muur?

De kunstenaars ontvangen u graag met een hapje en een drankje op zaterdag 11 januari van 13.00 uur tot 17.00 uur. De ateliers aan de Dorpsstraat 99a zijn dan geopend en iedereen is van harte welkom.

Een unieke gelegenheid biedt het atelier van Marja Milo; daar kunt u deze middag niet alleen werk van de cursisten ‘portretschilderen met olieverf’ zien maar ook zelf aan de slag met penseel en verf om een heel bijzonder model te schilderen. Er staan vijf ezels klaar.

In 2014 zijn de Ateliers 99A weer iedere tweede zaterdag in de maand open voor publiek, met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus.

ateliers 99aDe kunstenaars, Ria van Dijk, Joke Meijer, Marja Milo, Natalie Vinke en de leden van het atelier Modeltekenen vinden het leuk om hun werk met regelmaat te tonen. Voor de bezoeker is het telkens weer spannend om te zien hoe de kunstenaar zijn/haar eigen stijl van uitdrukken heeft.

Komt u óók eens kunst kijken, huren of kopen of misschien wel zelf maken?

De ateliers zijn voor iedereen zeer goed bereikbaar: Dorpsstraat 99a, links achter lunchcafé de Zoetelaar. Of kijk op www.ateliers99a.nl

-advertenties-

-goede doel-