IMG 0442Drie basisscholen in Palenstein en een aantal Zoetermeerse verenigingen hebben samen op vrijdag 13 november het project ‘Sport Spot Palenstein’ afgerond. In 2018 is dit project door Sportief Besteed opgezet in samenwerking met 8 Zoetermeerse verenigingen om sport te promoten in de wijk Palenstein.

Zo hebben Boxing Club Zoetermeer (kickboksen), Kickin’ Studios (dans), TV Seghwaert (tennis), Budo Kai Sei (o.a. karate), Parkours Disciplines (freerunning), Soccer Stars (voetbal), ZOVOC (volleybal) en De Meervogels (korfbal) de leerlingen uitdagende clinics aangeboden aan de basisschoolleerlingen van de Meerpaal, IKC de Achtsprong en de Jacobsvlinder. Tijdens dit project hebben kinderfysio Groei! en de talentenacademie van stichting Piëzo ook hun steentje bijgedragen.

 IMG 0429  IMG 0440Op het eindfeest deed ook een groep brugklaskinderen van de MAVO Zoetermeer mee, zij sporten normaal op de vrijdag in het Castellum en zodoende ontstond een mooie samenwerking tussen primair en voortgezet onderwijs en konden zij ook gewoon lekker meesporten. In samenwerking met combinatiefunctionaris sport van de gemeente Zoetermeer was het een gezellige boel in de gymzalen van het Castellum en op de Krajicek Playground.

IMG 0447  image2

 

-advertenties-

-goede doel-