• Bewoners gered bij woningbrand Absrechtstraat

  brandweer logoopautoBij een woningbrand aan de Absrechtstraat zijn op maandag 19 februari rond half een in de middag een aantal bewoners door de brandweer van het dak gered nadat er op de begane grond brand was ontstaan. De aanwezigen in de woning zijn vervolgens het dakje aan de achterzijde van de woning op gevlucht.

 • Politie zoekt racefietser die geslachtsdeel toont

  team zeden wielrenner 2De politie is op zoek naar een racefietser die in augustus 2023 twee meisjes lastig viel in Rokkeveen. De meisjes speelden op straat toen de man op de racefiets bij hen stopte en zijn geslachtsdeel liet zien.

 • Kinderen met nepvuurwapen aangehouden in Stadshart

  nep vuurwapenDe politie kwam meteen in actie bij de melding dat twee jongens met een vuurwapen rondliepen in het Stadshart. Dit was op zondag 28 januari rond 19.30 uur. Niet veel later werden twee jongens gesignaleerd en met de grootste voorzichtigheid benaderd. 

 • Politie zoekt oplichter met gestolen bankpas

  240123 team bankfraude benthuizen 1Een inwoonster uit Benthuizen werd maandagavond 11 december gebeld door een zogenaamde bankmedewerker. Deze vertelde het latere slachtoffer dat er iets mis was met haar bankpassen. Later bleek dat er met de bankpassen grote bedragen werden gepind aan de Petuniatuin in Seghwaert.

 • Botsing eindigt met nat pak

  nat pak ongevalEen 21-jarige man probeerde na een botsing met een lantaarnpaal de politie te ontlopen door in het water te springen. Eenmaal in het ijswater zag de bestuurder in dat het geen zin meer had om te vluchten en kwam hij toch maar weer naar de kant.

 • Tunnelbak afgesloten vanwege gladheid

  tunnelbak dicht gladheidDe tunnelbak in de Europaweg in het Stadshart is dinsdagochtend afgesloten omdat de rijbaan spiegelglad was door opvriezend water. Handhaving heeft in de ochtend beide rijbanen afgezet, na verloop van tijd kon één rijbaan weer open.

 • Bekneld na aanrijding Rokkeveen

  politie auto sirene 1Een bestuurder is bekneld geraakt na een aanrijding aan de Mahatma Gandisingel in Rokkeveen. Dit gebeurde op donderdagavond 4 januari niet ver van de Mandelabrug. De brandweer moest de auto open knippen om de bestuurder te bevrijden.

-advertenties-

-goede doel-