handhaving 4Team handhaving van de gemeente Zoetermeer heeft op 6 juni 2023 samen met de politie en twee speurhonden een preventieve controle gehouden op de bedrijventerreinen Hoornerhage, Rokkehage en Lansinghage. Er zijn geen bijzonderheden aangetroffen tijdens de controle.

 

Tijdens de preventieve controle gaan de handhavers met inwoners en ondernemers in gesprek om ze bewust te maken van de gevaren van ondermijning en hoe zij signalen kunnen herkennen en melden. Burgemeester Bezuijen roept inwoners en ondernemers op om signalen van ondermijning te herkennen én te melden: “Omdat ondermijnende criminaliteit vaak niet goed zichtbaar is, zijn de extra oren en ogen in de wijk die inwoners en ondernemers hebben, voor de aanpak van ondermijning erg belangrijk.” Inwoners en ondernemers kunnen signalen van ondermijnende criminaliteit melden door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem (M.) via 0800-7000 of door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De resultaten van de aanpak van ondermijnende criminaliteit zijn te vinden via www.zoetermeer.nl/ondermijning

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-