jubileumfeest RRZRoad Runners Zoetermeer beoefent al 35 jaar bij de Zoetermeerse plas de hardloopsport, inmiddels alweer jaren aangevuld met gezellige wandelgroepen. Het jubileum is natuurlijk aanleiding voor een feest, waarbij ook alle oud-leden van de club welkom zijn.

 

Wat begon met een groepje enthousiaste lopers vanuit een garage is uitgegroeid tot een bloeiende vereniging, waar samen wordt gelopen, lief en leed wordt gedeeld, evenementen worden georganiseerd en feesten worden gevierd. Een mooie mengeling van leden van het eerste uur en jonge aanwas, die elkaar motiveren en aanmoedigen. Atleten die records neerzetten bij wegwedstrijden en mensen die blij zijn, omdat ze nog steeds hun rondje kunnen maken. Alles binnen de veiligheid en gezelligheid van een vereniging, met gediplomeerde trainers en bergen aan ervaring.

Op zaterdag 17 juni gaan om 19:30 uur de deuren open en worden leden, maar nadrukkelijk ook oud-leden, vrijwilligers, sponsoren en introducees van harte welkom geheten om als vanouds te komen genieten van de gezelligheid en van de fantastische band Juicy. Een 4-koppige band die old school soul & funk speelt en waarbij, de Roadrunners kennende, de voetjes zeker van de vloer zullen gaan. Bovendien is er een mooi prijsje voor wie zich het meest feestelijk weet uit te dossen.

Het feest wordt aangeboden door de verenging. Middels toegangskaarten, die verkrijgbaar zijn tijdens openingstijden in het clubgebouw, wordt een kleine bijdrage gevraagd voor hapjes en drankjes.

-advertenties-

-goede doel-