fotowedstrijd tuinbladsnijder 400x367 acf cropped copyVoor het achtste jaar op rij organiseert Groene Cirkel Bijenlandschap een fotowedstrijd. Van 13 mei tot en met 11 juni kan iedereen mooie foto’s insturen van een bij, een bijentuin of een bijenlandschap. Deelnemers maken kans op een van de drie prijzen.

De jury van Bijenlandschap Zuid-Holland beoordeelt de ingezonden foto’s en kiest de 3 mooiste foto’s op basis van creativiteit, kwaliteit en X-factor. De jury bestaat uit Laila Driessen, burgemeester van Leiderdorp en voorzitter van GCB, Kees Mostert, ecoloog bij de Provincie Zuid-Holland, en Frank van Dam van het Rijksvastgoedbedrijf.

Vanaf 13 mei staat de fotowedstrijd online op de website van het Bijenlandschap. Je kunt hier je mooiste foto’s uploaden (max. 2) en delen via de sociale media. Ook staan hier de spelregels. Ingezonden foto’s komen ter beschikking voor communicatie-uitingen van Groene Cirkel Bijenlandschap. Zo steunen deelnemers op een waardevolle manier dit project.

Hieronder staan de winnende foto's van vorig jaar:
Eerste prijs 2022: In het hart van de margriet – Ariena van Gelderen
Tweede prijs 2022: Bijenparadijs – Monique Klein Schiphorst
Derde prijs 2022: Van bloem tot honing – Sven Rodenburg

 image001 1  image002 1 image003 

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-