ScroogeGreg en Baud Productions uit Zoetermeer presenteert in de kerstvakantie ‘23-’24 de tijdloze kerstmusical Scrooge. Voor deze productie zoekt Greg & Baud Productions zowel volwassen spelers als een enthousiaste en getalenteerde jeugdcast.

Op zondag 11 juni zijn in Zoetermeer de audities voor de rollen in Scrooge. Het nieuwe, vlotte eigentijdse script biedt ruimte voor zowel nostalgie als nieuwe inzichten. Deze versie is een echt ensemblestuk, er zijn diverse grote en kleine spel-, zang- en dansrollen. Je moet het dan ook leuk vinden om snel te schakelen en veel verschillende rolletjes te spelen.

Repetities en voorstellingen

De musical wordt negen keer uitgevoerd tijdens de kerstvakantie, met daarnaast nog twee extra opties ingeval de kaartverkoop superhard gaat. Repetities zijn op zondagen van 10.00-14.00 uur en er zijn twee repetitie weekenden gepland op 26/27 Augustus en 10/11/12 november.

Ga voor meer informatie over het rollenoverzicht en het aanmeldformulier naar:

https://greg-baud.nl/index.php/gb-audities/452-audities-voor-scrooge-de-tijdloze-kerstmusical.html

De contributie bedraagt 95 euro.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-