vrijwilligers gezocht RolstoelvierdaagseDe Rolstoelvierdaagse gaat maandag 8 mei van start. Alleen komen zij nog veel vrijwilligers tekort. Zonder vrijwilligers die de rolstoelen duwen kan het evenement niet door gaan, wat een grote teleurstelling zou zijn voor de ouderen die naar het evenement uitkijken en er elk jaar met plezier aan meedoen.

Voor iedere deelnemer aan de rolstoelvierdaagse zoekt de organisatie enthousiaste begeleiders. Daarnaast zijn er verkeersbegeleiders nodig. Het is geen probleem als je niet elke dag kan meelopen. Palet Welzijn zorgt voor de consumpties, medailles en goede wandelroutes. Zorg jij voor duwkracht en aandacht?

 

Starttijden Rolstoelvierdaagse Zoetermeer
Maandag 8 mei t/m woensdag 10 mei
Verzamelen: 13.30 uur
Vertrekken: 14.00 uur - 15.00 uur

Donderdag 11 mei
Verzamelen: 17.00 uur
Vertrek tussen 17.30 - 18.00 uur

Meelopen? Neem contact op!

Wil je je opgeven als vrijwilliger? Neem dan contact op met Cockie Goedhart. Dit kan zowel telefonisch via 06 24 418 983 als per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-