colibriVan vrijdag tot en met zondag is er volop muziek te beluisteren bij bij JJ’s Music House. Colibri start op vrijdag met de funk & soul night, waarna coverband Imperial Rain het zaterdag overneemt met up-tempo blues-rock nummers. Het weekend wordt afgesloten met een optreden van coverband Imperial Rain.

 

De coverband Colibri bestaat uit maar liefst 11 ervaren muzikanten met allen een voorliefde voor de soulmuziek. Colibri weet als geen ander een stevig, swingende groove night te performen met hun repertoire van funk & soul covers. De band speelt al 20 jaar op diverse podia in binnen- en buitenland, waaronder Bonaire en Curacao, waar zij op de hotspots van de eilanden heeft gespeeld.

Coverband Imperial Rain speelt up-tempo blues-rock nummers. Hun repertoire bestaat uit stevige nummers waaronder Rocking in a free world, Highway to hell, Born to be wild, Tie your mother down. De gedreven 5-mans formatie inspireren elkaar tot steeds betere prestaties en is altijd op zoek naar aanvulling van hun repertoire.

Zondagmiddag 16 april is de talentvolle Camilla Blue te zien en te beluisteren in JJ Music House. Camilla schrijft haar nummers zelf. Met haar muziek schetst zij ervaringen uit haar eigen wereld en weet zij met haar prachtige stem haar autobiografische songs te laten balanceren tussen licht en donker. De inspirators voor haar muziek zijn grote artiesten en vrije geesten als Leonard Cohen, David Bowie, Beth Hart, Nina Simone en Paul Simon.

Camilla stond op het hoofdpodium van Jazz in Duketown, had een tour in Frankrijk en speelde onlangs in het voorprogramma van De Dijk. Haar laatste single ‘Loose Sand’ is op Spotify inmiddels meer dan 180.000 keer beluisterd.

 Vrij 14/04 Colibri, Aanvang 20.30 uur, entree € 10,00

 Zat 15/04 Coverband Imperial Rain, Aanvang 20.30 uur, entree € 7,50

 Zon 16/04 Camilla Blue, Aanvang 15.00 uur, entree € 10,00

Foto: coverband Colibri

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-