Website banner Boekenweek 2023 1200x638px 1Kom ook de 88e editie van de Boekenweek van 11 tot en met 19 maart beleven in de bibliotheek. In deze jaarlijkse campagne staat literaire (non-) fictie centraal, met dit jaar het bijzondere thema ‘Ik ben alles’.

Het altijd relevante thema rondom je eigen identiteit staat dit jaar centraal tijdens de Boekenweek. Dit jaar kijken wij naar wie wij zijn als individu, welke rollen we vervullen in het leven en in verschillende situaties, zowel online als offline. Jezelf leren zijn helpt ook om jezelf te accepteren, te respecteren, en je eigen identiteit te waarderen. En hoe beter wij onszelf (leren) kennen, hoe beter wij een ander kunnen leren kennen.

Deze persoonlijke zoektocht staat je te wachten met dit thema van de Boekenweek. Door in de huid te kruipen van personages uit allerlei verschillende boeken leer jij jezelf op een interessante manier nog beter kennen. En waar vind je meer verschillende personages en (levens)ervaringen dan in de bibliotheek? Kom daarom naar de bibliotheek en ervaar talloze verhalen die wachten om ontdekt te worden door jou.

Thom Hoffman vertelt

Op 14 maart komt Thom Hoffman vertellen over zijn meest recente boek ‘Indië, betovering en desillusie’, waarin hij zijn persoonlijke zoektocht beschrijft naar een verborgen geschiedenis. Ben je erbij? Kom aanstaande dinsdag van 20.00 – 22.00 uur naar Bibliotheek Forum Zoetermeer. Koop uw kaartje via de website https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/activiteiten/agenda/Thom-Hoffman-Boekenweek- 2023.html De kosten bedragen € 10,50 voor leden en € 13,00 voor niet-leden.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-