Picasso 1Terwijl menigeen buiten heeft genoten van een frisse en zonnige voorjaarsvakantie, was een groep leerlingen van het Picasso Lyceum hard aan het repeteren voor de zelfgeschreven toneelvoorstelling Chill Out!

Picasso 2Winchester High, 2017. De schoolspirit is ver te zoeken op deze Amerikaanse middelbare school, maar Frederique, Robbin en Marie proberen zich er doorheen te slaan. Voor één van hen is dit echter niet meer genoeg. Maar wat is de prijs die je betaalt om de school hiërarchie te overwinnen?

Helpt een computerchip je om populair te worden? Een vindingrijk uitgangspunt, zeker nu de afgelopen maanden de kranten volstaan over de ontwikkelingen van kunstmatige intelligentie.

Benieuwd hoe dit verhaal zich ontvouwt? Kom naar een van de bombastische voorstellingen op 23 tot en met 26 maart in het theater van het Picasso Lyceum. Kaarten zijn te koop via Greg & Baud, www.greg-baud.nl/tickets 

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-