20230221 36998Nu Stichting Iedereen een Maaltijd weg is uit het Woonhart, ging het winkelcentrum op zoek naar een nieuwe ondernemer. Die werd gevonden in Surilake, een Surinaams-Zoetermeerse lunchroom en restaurant.

Neetin Sadhoeram is enthousiast om in Zoetermeer aan een nieuwe uitdaging te beginnen. “We hadden een klein restaurant met afhaal in Moordrecht, maar konden daar niet uitbreiden. Hier kan dat wel, in het Woonhart krijgen we een groot pand met alle mogelijkheden om ons restaurant op te zetten!”
Tussen het schilderen en klussen door vertelt hij graag over Surilake, wat een echt familiebedrijf is. “Mijn schoonmoeder heeft veel ervaring in horeca en gaat de keuken hier leiden. Ook andere familieleden werken mee, het is een echt familiebedrijf.”


Focus op Surinaams

WhatsApp Image 2023 02 24 at 08.04.03De focus ligt bij Surilake, een samenstelling van Suriname en de Engelse naam van Zoetermeer Sweet Lake City, vooral op Surinaamse gerechten zoals roti en bami. Maar, zoals de naam al aangeeft, kan de klant er ook terecht voor Hollandse snacks en een lekker patatje. In de lunchroom zijn ook broodjes verkrijgbaar en gebakjes voor bij de koffie. “We maken zoveel mogelijk zelf, met liefde en passie. We houden niet van snelle productie”, aldus Neetin.


WhatsApp Image 2023 02 24 at 08.04.01Naast het eten wil Surilake ook inzetten op amusement, zo komt er een pooltafel en kinderhoek in het restaurant en staan er al activiteiten in de planning. “We willen het Woonhart weer wat nieuw leven in blazen”, zo vertelt Neetin, “met lekker eten en veel gezelligheid.”
Het restaurant gaat vrijdag 3 maart open vanaf 13 uur, met veel aanbiedingen en leuke acties. Zo is er van 13 tot 18 uur een proeverij waar allerlei kleine hapjes van de gerechten kunnen worden geprobeerd.


Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend van 12 tot 20 uur, met afhaal en thuisbezorg mogelijkheid.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-