Een van de winnaars van de IGNITE Award 2022 is Restaurant Toespijs geworden. Een vakjury beoordeelde het plan van eigenaar Glenda na een intensief begeleidingstraject als een van de drie beste van de zes overgebleven finalisten. Hiermee heeft Glenda een investeringsprijs van 30.000 euro gewonnen.

Glenda foto 1Dit jaar geen eerste, tweede of derde prijs maar drie geldprijzen waarbij de jury naar omvang en de impact van de onderneming heeft gekeken. In de finaleronde die 31 januari 2023 plaatsvond pitchte Glenda stralend en hartverwarmend haar onderneming en bedrijfsplan aan de jury en een volle zaal met publiek. Ook de vragen uit de zaal werden vakbekwaam beantwoord. De zon schijnt als je praat werd uit de zaal opgemerkt. De vakjury beoordeelde: “het plan als mooi en goed onderbouwd met een gedreven en empathische ondernemer”. Het leverde haar een geldbedrag van 30.000 euro op. De overige twee geldbedragen gingen naar Apparel Design (50.000,- euro) en Taaly (100.000,- euro).

 Glenda foto 3  Glenda foto 4 Glenda foto 5

 

Naast een juryprijs werd er ook een publieksprijs ter waarde van 10.000 euro uitgereikt. Het publiek kon hiervoor stemmen op haar favoriet. De winnaar in deze categorie was STAMPS.

De ambitieuze Glenda was vereerd om mee te mogen doen aan de IGNITE Award. Ze wilde nog beter leren om haar sociale onderneming te laten groeien zodat ze nog meer mensen kan helpen. Zeker is dat Glenda met de geldprijs een sprong voorwaarts kan maken om haar doel te bereiken, waarbij het streven is om per 1 april 2023 ook weer het restaurant in Meerzicht te kunnen heropenen.

Zie voorgaande berichten op de website van Zoetermeer Actief:

  1. Restaurant Toespijs strijdt om IGNITE-award 2022
  2. Restaurant Toespijs naar finale IGNITE Award

-advertenties-

-goede doel-