eurosDe gemeente heeft meer tijd nodig om te antwoorden op de schriftelijke vragen over de huurverhoging van 14,5% van het vastgoed. De VVD stelde vragen over de huurverhoging en ook de LHN stelde vragen specifiek over de huurverhoging voor sportverenigingen.

Wethouder Velzen: “De beantwoording van de vragen is nu uitgesteld tot 10 februari 2023, zodat we meer tijd hebben om verschillende scenario’s uit te werken hoe we hier mee om kunnen gaan.”

Het college wil kijken of er mogelijkheden zijn om de huurders van Zoetermeers vastgoed te ondersteunen. De gemeente heeft de vastgoedhuurders wel laten weten dat zij zich kunnen melden als er problemen zijn of verwacht worden. Afgelopen weken meldden zich al meerdere bedrijven en verenigingen die moeite hadden om de grote huurverhoging te kunnen betalen. In plaats van afspraken met ieder apart, zouden de huurders liever algemene afspraken zien, die voor iedereen gelden.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-