tamaraTamara Noordermeer is 28 jaar en eigenaresse van kaasspeciaalzaak Alexanderhoeve in Meerzicht. Maar naast haar werk in de winkel zet zij zich ook in tegen eenzaamheid. Met haar getekende kaarten bezorgt ze een glimlach bij de ontvangers.

tamara tekeningSinds 2020 pakte Tamara haar liefde voor tekeningen weer op en ging aan de slag met diverse tekeningen en portretten, vooral van honden. Deze tekeningen staan altijd in de kaaswinkel om te bezichtigen, maar ook op haar website en social media. Al gauw werd dit opgepikt door alle klanten in de winkel en zo begon zij met tekenen in opdracht.

Tamara: “Ik ben begonnen als postmaatje via één tegen eenzaamheid. Zo stuur ik minimaal 4x per jaar kaartjes naar iemand die eenzaam is en post kan gebruiken. Dat doe ik met mijn eigen getekende kaarten. En met de hond die ik nu heb, ga ik langs het lokale bejaardentehuis in de buurt voor knuffeluurtjes voor ouderen die zelf geen huisdieren meer kunnen houden. De hond vindt dat super leuk om te doen, maar hij is geen opgeleide therapiehond verder. Hij houdt gewoon van knuffelen!”

Tamara zou graag met een getrainde therapiehond langs scholen, zieken- en/of bejaardentehuizen gaan voor ondersteuning. De opbrengst van haar tekeningen en portretten, met name van huisdieren, gaat dan ook in de spaarpot voor een therapiehond.

Wil je Tamara helpen in de strijd tegen eenzaamheid? Neem dan gauw een kijkje op haar webshop: www.valentinefineart.nl/

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief





-advertenties-

-goede doel-