Agent met husky in DorpsstraatMeestal is de politie in het nieuws als het gaat om 'bonnen, ongelukken en agressie'. Wat minder in het nieuws komt is wanneer agenten iets moois verrichten. Wijkagenten Rob en Mary-Anne zijn op zoek gegaan naar een husky. De arme hond had de vlucht genomen toen hij schrok van vuurwerk. Zijn baasje was diep ongerust.

Op zondag 1 januari kregen wijkagenten Rob Doorneveld en Mary-Anne van den Bos, een bijzondere melding. Een husky was geschrokken van vuurwerk en rende weg. Deze poolhond heeft een behoorlijke snelheid in de benen en was voor zijn baas niet bij te houden. Het politieduo stapte in de politieauto en begon hun zoektocht. Er kwamen meldingen binnen dat de husky gezien was in het Stadshart en daarna in Buytenwegh. Later gaf iemand door dat de hond via de Van Leeuwenhoeklaan naar de Bijdorplaan was gegaan. 
Daar in de buurt hield een voorbijganger de agenten staande om te vertellen waar de hond was.

 Agent_draagt_Huskey.jpg  Agenten met gevonden hond in auto
 Foto van voorbijganger  Hond op de achterbank



Agent Rob wist de hond te benaderen en even later kwam hij met de husky in de armen naar de wagen. De eigenaar en hond waren dolblij elkaar weer te zien. Voor de agenten een mooie start van het nieuwe jaar. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-