E9CE85D7 215A 4794 AB40 B1E065D1BD85Bij een schietincident vanmiddag aan de Obrechtrode is een persoon zwaar gewond geraakt. Het incident vond plaats in een speeltuin gelegen in de wijk Buytenwegh. Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden met spoed opgeroepen en zijn in de buurt geland.

Hulpdiensten ontvingen zondagmiddag een melding van een schietpartij in een speeltuin gelegen aan de Obrechtrode in de wijk Buytenwegh.

Incident1De hulpdiensten, waaronder meerdere politie-eenheden en ambulances, waren snel op locatie. Het slachtoffer was zwaar gewond, waardoor de inzet van een traumahelikopter nodig was. Na behandeling door ambulancemedewerkers en de trauma-arts is het slachtoffer per ambulance onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd.

Een opgeroepen politiehelikopter en eenheden op de grond zijn op zoek naar de dader. De politie is door de hele stad op zoek en aan het posten, over de toedracht van het schietincident is nog niets bekend. Voor zover bekend waren er tijdens het incident een aantal kinderen in de speeltuin aanwezig en zijn zij opgevangen, maar dit is nog niet geverifieerd.B801C7BE EF73 4EE2 80D3 F74AA2AFB88E

Foto's: Ernst Erkelens

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief


 

-advertenties-

-goede doel-