D7C6D6C1 F942 4158 B832 71B0E9262561Vrijdagochtend werden de 10 prijswinnaars bekend gemaakt van de kanskaartactie van Winkelcentrum Rokkeveen. De hoofdprijs: een minuut gratis winkelen bij de Albert Heijn werd gewonnen door de 86-jarige Mevrouw Smeelen uit Zoetermeer, een vaste bezoekster van het winkelcentrum.

Mevrouw Smeelen was blij verrast toen ze gebeld werd met de mededeling dat zij een minuut gratis winkelen gewonnen had. Vrijdagochtend mocht ze samen met de winnaars van de andere prijzen, waaronder waardebonnen en producten, eerst een bos bloemen in ontvangst nemen. Daarna was het tijd voor de minuut gratis winkelen. De oudere dame wilde zo graag een bakje heideplanten dat ze het verzoek had om voor het poortje te mogen beginnen, die wens werd uiteraard vervuld.

Eenmaal door het poortje met de kleurrijke versierde boodschappenkar werd de wat gespannen dame die alleen naar het winkelcentrum was gekomen, bijgestaan door een Albert Heijn medewerkster en iemand van de organisatie. Winnaars van een minuut winkelen nemen meestal iemand mee, maar deze mevrouw niet. "Door haar leeftijd was ze ook minder snel, dus hebben we een handje geholpen", vertelt Martine van de Albert Heijn. 0AAC32B4 6245 4E4E A20A 66CA2CCAF7E5 copy

Onderweg naar het gangpad wasmiddelen werden er al producten gepakt. Aangevuld met de wasmiddelen leverde dit een goedgevulde kar boodschappen op. Na het scannen van de producten bleek mevrouw een bedrag van 93,28 bij elkaar gewinkeld te hebben.

De kanskaartenactie, die georganiseerd wordt door de ondernemers gevestigd in het winkelcentrum, loopt nog tot eind september. Elke vrijdag worden tien winnaars verrast met prachtige prijzen waaronder een minuut gratis winkel bij een van de supermarkten in het centrum.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-