ISchermafbeelding 2021 09 04 om 12.47.41n winkelcentrum Rokkeveen is september de maand van cadeautjes weggeven. Met de kanskaart actie worden wekelijks 10 prijzen weggeven. De 45 ondernemers in en rond het winkelcentrum doen mee aan de actie, waarbij de deelnemers laagdrempelig een leuke prijs kunnen winnen.


Klanten ontvangen de hele maand september bij besteding vanaf 5 euro een kanskaart, zolang de voorraad strekt. De kanskaart die aan de achterzijde ingevuld moet worden kan daarna ingeleverd worden, in de blauwe bak midden in het winkelcentrum. Elke week worden daaruit 10 kaarten getrokken die een prijs winnen.

Het prijzenpakket bestaat elke week uit: één minuut gratis winkelen winnen bij Albert Heijn of Jumbo. Een mand gevuld met producten van de winkel met versproducten gevestigd in het centrum t.w.v. 100 euro. Daarnaast zijn er cheques van 50 euro te winnen in de categorieën mode, horeca en vrij te besteden. De winnaars krijgen naast de prijs een mooie bos bloemen, uiteraard van de bloemenwinkel uit het centrum. Alleen goed ingevulde kaarten dingen mee naar de prijzen. De winnaars worden telefonisch op de hoogte gesteld van de uitslag. Deelnemen aan de actie mag vanaf 18 jaar of ouder.Unknown copy copy copy copy copy copy

Het idee van een winactie is ontstaan bij de winkeliersvereniging die het winkelend publiek wil bedanken voor de steun in coronatijd. Inmiddels is het weer ouderwets druk in het centrum en zijn de ruime parkeerplaatsen rondom het centrum weer goed gevuld.
Het winkelcentrum waar twee grote supermarkten gevestigd zijn, kent daarnaast veel kleine ondernemers en speciaalzaken.  Het centrum bestaat inmiddels 27 jaar en trekt veel bezoekers waarvan een gedeelte nieuw publiek is dat het centrum begint te ontdekken.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-