sh-werkplein 2Leren en werken zijn tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Een goede opleiding vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. En wie aan het werk is, moet bijblijven. Leren is niet alleen waardevol voor jongeren, maar ook voor volwassenen. Bedrijven hebben gekwalificeerde werknemers nodig. Vandaag de dag zijn mensen en organisaties nooit uitgeleerd!

Vragen over leren en werken

Heb je vragen over leren en werken zoals: Welke opleiding past bij mij en waar kan ik die volgen? Waar vind ik een stageplek? In welke sector heb ik als werkzoekende de meeste kans op werk? Wat zijn de mogelijkheden voor bijscholing? Kan ik op mijn leeftijd nog een nieuw beroep kiezen? Is er een mogelijkheid om me te laten testen? Wat is mijn ervaring waard? Zijn er mogelijkheden om opleidingskosten vergoed te krijgen? Ken je iemand die extra ondersteuning nodig heeft bij lezen en schrijven?

Over al deze vragen kan je advies vragen aan de deskundige scholingsadviseur van het Leerwerkloket. Er zijn geen kosten verbonden aan de dienstverlening van het Leerwerkloket.

Meer informatie

Op www.haaglanden.lerenenwerken.nl  kan je jouw vraag digitaal stellen. Er staat ook een overzicht van de leerwerkloketten in Haaglanden en Zuid-Holland Centraal. Je kunt er persoonlijk een afspraak maken.

Het Leerwerkloket kun je in Zoetermeer vinden op het Werkplein, Zuidwaarts 9 in het Stadshart.

Telefonisch zijn zij bereikbaar op 079 3469797 en je kunt er alle werkdagen terecht.

-advertenties-

-goede doel-