Na een inbraak in een woning aan de Aarlanderveenstraat in Oosterheem zijn de vier verdachten gevlucht in een auto. De politie zette de achtervolging in. Met grote snelheid reed de auto door Zoetermeer en ging richting Leidschenveen. Op de Leidschendamseweg vlogen de inbrekers van de weg.

 

achervolg 1

 

Rond 04.00 uur op maandag 31 december zagen buurtbewoners hoe vier dieven de vlucht namen in een grijze auto. Zij waren net klaar met hun inbraak in een woning aan de Aarlanderveenstraat. De politie kreeg het kenteken door en zette direct de achtervolging in. De achtervolging ging door Zoetermeer met hoge snelheid en richting Leidschenveen. Op de Leidschemscheweg verloor de bestuurder de macht over het stuur, raakte van de weg en de auto kwam op zijn kant terecht.

 

 achervolg 2 achervolg 3 
 Veel hulpverlening ter plaatse  Afslepen van de auto

 

Vluchten in het weiland

De vier mannen, allen inwoners van Den Haag, probeerden door het weiland te vluchten. Dit zonder succes, want er waren geen plekken om zich te verschuilen. De 18 en 19-jarige verdachten zijn gehoord op het politiebureau. Of er ook daadwerkelijk goederen zijn weggenomen bij de inbraak is nog niet duidelijk.

-advertenties-

-goede doel-