abdullahDe politie Rotterdam laat weten dat de vermiste Abdullah Mazmahor gevonden is. De 15-jarige jongen liep op 1 december van huis zonder jas en zonder medicatie. Abdullah is in Schiedam teruggevonden. Volgens de politie maakt hij het naar omstandigheden goed.

Op zondag 3 december werd er een Amber Alert uitgegeven omdat de jongen nog niet gevonden was. De dove en autistische Abdullah zou ook in Zoetermeer kunnen zijn, zo dacht de politie, omdat hij hier op school zit. Dit bleek echter niet het geval. Hij werd in een tuinhuizencomplex in Vijfsluizen, Schiedam gevonden. 

Door het volhouden van de zoektocht van politie en vrijwilligers is deze vermissing goed afgelopen. Nadat Abdullah gevonden was, is hij nagekeken in een ambulance en kon daarna naar huis.

Via Twitter maakte de Politie Rotterdam wereldkundig dat Abdullah gevonden was met de tekst: "We kunnen officieel bevestigen dat #Abdullah (15) gevonden is. Hij is in de omgeving van #Vijfsluizen #Schiedam aangetroffen. Hij maakt het naar omstandigheden goed".

  

-advertenties-

-goede doel-