steekBinenenpark 3Op 19 juni riep de politie Zoetermeer getuigen op die iets hadden gezien van het steekincident in het Binnenpark. Inmiddels hebben zich verschillende getuigen zich gemeld en is de politie enorm blij met het actief meedenken en doen van vele Zoetermeerders.

De politie vroeg de hulp van de Zoetermeerders voor het vinden van getuigen van het incident in het Binnenpark op 22 mei 2017. De mogelijke dader werd door de politie als snel gearresteerd. Toch bleek dat er getuigen waren geweest die zich nog niet hadden gemeld, maar wel belangrijke informatie zouden kunnen hebben.

Zo zocht de politie een vrouw in een wit shirt. Zij nam al snel contact op met de politie. Maar ook de mogelijke eigenaar van de zonnebril heeft zich gemeld, zo laat politie woordvoerder voor Zoetermeer, Hilda Vijverberg weten. Maar ook is er een extra getuigen die zich heeft gemeld. 

"Wij zijn blij met de getuigen die zich gemeld hebben en zeker een extra getuigen, dat hadden wij niet direct verwacht. Kortom een mooie opbrengt van alle media aandacht. En natuurlijk onze dank aan iedereen die het bericht voor getuigen heeft gedeeld op de social media", zegt Hilda

 

Lees hier onze eerdere berichten over deze zaak:

https://www.zoetermeeractief.nl/112-nieuws/11770-politie-zoekt-getuigen-steekincident-binnenpark

www.zoetermeeractief.nl/112-nieuws/11578-dader-steekpartij-gepakt

www.zoetermeeractief.nl/112-nieuws/11569-update-steekincident-binnenpark

www.zoetermeeractief.nl/112-nieuws/11568-steekpartij-binnenpark-de-leyens

 

 

-advertenties-

-goede doel-