De politie is op zoek naar de dader van een steekpartij op maandag 22 mei rond 19.30. De politieheli geeft assistentie. Het gaat om een slachtoffer van rond de dertig (zeg een ooggetuigen) en een dader die op de fiets is weggekomen. De vrouw is meerdere keren gestoken. Op de foto is te zien hoe een kindje door de hulpdiensten wordt opgevangen.

 

 steekpartijLeyens2  steekpartijLeyens

 

Dader:

Man met getinte huid. Hij draagt een wit T-shirt en zwarte broek. Hij heeft zichtbaar bloedvlekken op zijn kleding. Hij heeft zijn fiets na de misdaad in het park achter gelaten en is te voet gevlucht. De politie weet niet waarmee de vrouw is gestoken.

 

Het slachtoffer zou in de twintig jaar zijn. De traumahelikopter heeft de trauma arts naar het plaats delict gebracht en het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een getuigen zegt dat de vrouw helemaal van de wereld is. Wat het kindje er mee te maken heeft weten we nu niet. Mogelijk is dit het kind van de vrouw of een kind uit de buurt die het voorval heeft gezien.

 

 steekpartijLeyens3

Er zouden zes politie auto's in het Binnenpark zijn en er zijn twee helikopters gezien. Ook werd er met honden gezocht. De dader is echter niet gevonden. De politie is in volle gang met het onderzoek naar dit incident dat veel vragen oproept.

steekpartijLeyens4

 

Foto's C. Van Der Hoff

 

-advertenties-

-goede doel-