Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

112 nieuws

Ongeval Clauslaan

clauslaan 2Een fietser is vrijdag 22 september aangereden op de Clauslaan. Het ongeval gebeurde bij de uitrit van het parkeerterrein van winkelcentrum Vijverhoek. De traumahelikopter kon landen op het parkeerterrein bij de Hoogvliet. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Lees meer: Ongeval Clauslaan

Getuigen van belediging

politie uniform 7De politie is op zoek naar getuigen van een belediging van een handhaver. Het incident vond vrijdagochtend 22 september plaats op de Hazerswoudestraat in de wijk Oosterheem. De medewerker Handhaving werd beledigd en de politie treedt streng op tegen agressie naar ambtenaren in functie.

Lees meer: Getuigen van belediging

Scooterrijders gewond

olof1Een auto heeft een scooter met twee opzittende aangereden op de Olof Palmelaan. De automobilist kwam uit de Huygensstraat en kon de scooter niet meer ontwijken. Door de aanrijding zijn de twee op de scooter ten val gekomen en hebben daarbij letsel opgelopen.

Lees meer: Scooterrijders gewond

Beschonken over de kop Meerzichtlaan

IMG 8250In een eenzijdig ongeval heeft een beschonken automobilist op de kruising Afrikaweg met de Meerzichtlaan de macht over het stuur verloren. Rijdend richting de A12 ging het helemaal mis: de automobilist raakte op de kruising een lantaarnpaal en reed een stoeprand uit de grond. Vervolgens is de auto door de berm naar beneden gereden en op een fietspad op zijn kop terecht gekomen.

Lees meer: Beschonken over de kop Meerzichtlaan

Bejaarde vrouw overvallen in woning

politiebus 1Een 89-jarige vrouw is in de nacht van donderdag op vrijdag overvallen in haar huis aan de Antoon Coolenhove in de wijk Buytenwegh. De bejaarde vrouw is gewond geraakt bij de overval en naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie belden een of meerdere daders tussen 22:00 uur en 01:30 uur bij de vrouw aan.

Lees meer: Bejaarde vrouw overvallen in woning

Storm valt mee voor Zoetermeer

karelDoormanln 3Zoetermeer heeft betrekkelijk weinig schade opgelopen door de storm. In Den Haag is er behoorlijk meer schade geweest. De grootste melding kwam van een omgevallen boom op de Karel Doormanlaan. Daar kwam de boom terecht op een geparkeerde auto. Het voertuig heeft een grote deuk in het dak.

Lees meer: Storm valt mee voor Zoetermeer

Busongeluk op Zuidweg

WhatsApp Image 2017 09 12 at 10.57.29Bij een ongeluk met een bus en een vrachtwagen op de Zuidweg in Zoetermeer zijn maandagmiddag meerdere passagiers gewond geraakt. Inzittenden van de RET-bus werden opgevangen in de naastgelegen McDonald's.

Lees meer: Busongeluk op Zuidweg

Vrouw van 94 vermist

politie uniform 1De politie vraagt op de social media om uit te kijken naar een vrouw van 94 jaar. Zij is dementerend en kent Zoetermeer niet goed. De vrouw heeft rood haar en draagt een beige regenjas. Zij is vermist sinds zaterdagochtend 9 september. Help jij mee uitkijken naar deze vrouw? Update: Vrouw gevonden

Lees meer: Vrouw van 94 vermist

Vier fietsdieven op heterdaad

fietsendieven1

Een fiets aan de Mahatma Gandhisingel had de aandacht van vier heren. Voor hun leek het makkelijk om de fiets mee te nemen en zo makkelijk wat te verdienen. Het werd vrijdag 8 september echter een dure zet, want de politie had her viertal in de gaten en heeft ze over gebracht naar het politiebureau.

Lees meer: Vier fietsdieven op heterdaad

Vluchten na aanrijding

NederlandlaanEen bestuurder die een ongeval heeft veroorzaakt sloeg op de vlucht toen hij de politie zag. Dit gebeurde op de Nederlandlaan op donderdag 7 september. De passagier bij hem in de auto bleek ernstig gewond. De bestuurder rende naar de halte van de RandstadRail om te ontkomen.

Lees meer: Vluchten na aanrijding

-advertenties-

-goede doel-