Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

112 nieuws

Politie zoekt getuigen van woningoverval Heijermanshove

heijermanshove 1De recherche is op zoek naar getuigen van een woningoverval aan de Heijermanshove op donderdag 9 november. Omstreeks 16.30 uur kwamen twee mannen en twee vrouwen de woning binnen met een smoes en bedreigden vervolgens de twee bewoners met vuurwapens. De woning werd doorzocht waarna er geld werd weggenomen. De vier personen verlieten hierna de woning.

Lees meer: Politie zoekt getuigen van woningoverval Heijermanshove

Woningoverval Heijermanshove

heijermanshove 1De bewoners van een flatwoning aan de Heijermanshove kregen de schrik van hun leven toen zij overvallen werden op donderdagavond 9 november. De overval vond plaats rond 18.15 uur. De politie heeft in de woning forensisch onderzoek gedaan.

Lees meer: Woningoverval Heijermanshove

2x gepakt met alcohol op

alcoholflessen vaagDe politie Zoetermeer had zondagmiddag 5 november te maken met een beschonken bestuurder. Zijn rijbewijs werd ingenomen en hij mocht mee naar het bureau. Nog geen uur later reed dezelfde man weer gewoon op de openbare weg. Ook dit maal werd hij meegenomen naar het politiebureau.

Lees meer: 2x gepakt met alcohol op

Brand in stadhuisgarage

brandjeStadhuisDe brandweer moest woensdagavond 1 november uitrukken voor een brand in de garage onder het stadhuis. Dit is de plaats van het Stadhuis, onder TerZake Het Ondernemershuis en het Werkplein. 

Lees meer: Brand in stadhuisgarage

Verdachte Taxi-tikker aangehouden

politie auto sirene 1In het onderzoek naar een reeks auto-inbraken in Zoetermeer is zaterdag 28 oktober een verdachte aangehouden. De politie vermoedt dat het de taxi-tikker is, die verantwoordelijk is voor meerdere inbraken in taxi’s in de stad. De man had zijn uiterlijk veranderd maar werd toch herkend door de politie en opgepakt.

Lees meer: Verdachte Taxi-tikker aangehouden

-advertenties-

-goede doel-