achervolg 1Na een inbraak in een woning aan de Aarlanderveenstraat in Oosterheem zijn de vier verdachten gevlucht in een auto. De politie zette de achtervolging in. Met grote snelheid reed de auto door Zoetermeer en ging richting Leidschenveen. Op de Leidschendamseweg vlogen de inbrekers van de weg.

cleefflat 1Een forse keukenbrand aan de Willem van Cleeflaan heeft zondagmiddag 30 december voor veel rook en schade gezorgd. Bewoners hebben zichzelf en hun huisdier weten te redden. Eén van hen is met brandwonden naar het ziekenhuis vervoerd.

politie auto sirene 1Vrijdagmorgen vroeg, 28 december, is er een schietincident geweest bij club Cobra in het Stadshart. Het is al de derde keer in korte tijd dat er geschoten werd bij nachtclubs. Burgemeester Aptroot heeft de club per direct voor twee weken gesloten.

autobrand2De eerste kerstdag begon niet goed voor een bestuurder en zijn passagier. Op de Amerikaweg/Buytenparklaan reden zij in de vroege ochtend tegen de rotonde 'SnowWorld', vlogen de rotonde af en de auto vloog in brand. Bij aankomst van de hulpdiensten waren de inzittenden er vandoor, maar niet voor lang.

brand pernisstraatZondagmiddag 23 december woedde er een uitslaande brand in een woning aan de Pernisstraat in Oosterheem. De brand brak om even voor drie uur uit door onbekende oorzaak op de zolderverdieping. Brandweervoertuigen van kazernes uit Zoetermeer en Benthuizen werkten samen om de brand te bestrijden.

Wegstapelplein 5"Ik zag 'm zo voor mijn raam landen", zegt een bewoonster van het Wegstapelplein. De traumahelikopter kwam voor een melding in het politiebureau en nam als landingsplaats de groenstrook naast de Europaweg. Het betreft het onwel worden van een arrestant.

zuidweg 1

Een bus reed vrijdagavond 21 december een personenauto aan die de verkeerslichten negeerde op de Zuidweg. Niet veel later stopte iemand aan de overkant van de weg wel voor het licht en werd aangereden van achter door andere bestuurders.

beknelling 1Een bestuurder van een huurbus raakte in de ochtend van 22 december een lantarenpaal en kwam bekneld te zitten. De brandweer moest de portier van de auto openknippen om het slachtoffer uit de bus te krijgen. De Australiëweg is enige tijd afgesloten geweest richting de N209.

IMG 0349Een fietser werd zaterdagmiddag aangereden op de Amerikaweg in Zoetermeer. Op de kruising met de Buytenparklaan kwam de racefietser hard in botsing met een personenauto. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel, waarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. 

maanweg2Medewerkers van horeca aan de Van Der Hagenstraat werden bedreigd met een vuurwapen en bestolen. Rond 04.00 uur in de ochtend van zaterdag 8 december zette de politie de achtervolging in op de vluchtende overvallers. Bij de arrestatie werden twee waarschuwingsschoten gelost.

-advertenties-

-goede doel-