politiebus 2Een 21-jarige Zoetermeerder is woensdag door de politie aangehouden in verband met de geweldsincidenten in Delft, vorige week. De opgepakte man wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident in de Breestraat, Delft.

ambuPech1Een ambulance die met spoed de A12 afrit wilde nemen kwam plots stil te staan. Dinsdagavond 16 oktober moest de politie zorgen dat de ambulance naar een veilige plaats gebracht kon worden.

politie auto 10Agenten van politiebureau Zoetermeer hielden zondag 14 oktober twee verdachten aan voor een straatroof die eerder op de avond werd gepleegd op de Broekwegkade in De Leijens. Rond 23:00 uur gingen agenten af op een melding van een beroving en bedreiging.

ROYW5162Een oldtimer zorgde zondagavond 14 oktober voor een gevaarlijke situatie in een garage onder woningen aan de Salomeschouw. De auto lekte brandstof en werd door de brandweer uit voorzorg uit de garage verwijderd.

IMG 6168Politieagenten hebben zondagavond een verwarde vrouw van de snelweg A12 gehaald. Rond 18.30 uur kwam de melding dat er iemand was gezien die langs de snelweg liep. Politieagenten die op de melding afgingen zagen dat de vrouw meerdere malen de snelweg overstak.

vestdijkhove1Een geparkeerde auto aan de Vestdijkhove in Buytenwegh is in de vroege ochtend van zondag 14 oktober uitgebrand. De melding van de brand kwam rond 03.00 uur binnen bij de hulpdiensten. De brandweer heeft het voertuig geblust.

le zh langeland 5Maandag werd een jongeman met schotwonden bij het LangeLand ziekenhuis neergelegd. Het blijkt om een 18-jarige Zoetermeerder te gaan. Mogelijk was hij betrokken bij een schietincident in Delft, eerder die dag. Ondanks pogingen om zijn leven te redden is de jongen overleden in het LangeLand.

sprinter centrumwestHTM, Politie Eenheid Den Haag, Wijk en Agent Samen (WAS) en team Handhaving van de gemeente Zoetermeer hielden vrijdag 5 oktober een grootscheepse controleactie in tram 3 en 4 van de RandstadRail in Zoetermeer. Ook op en rond de haltes werd gesurveilleerd.

politiebus 2Na ingebroken te hebben in een restaurant aan het Lange Land werden drie verdachten in de omgeving dan de inbraak aangehouden door de politie. Het gaat om twee Hagenaars en een 41-jarige Zoetermeerder die op zondag 7 oktober rond 05.00 uur, na de inbraak zijn aangehouden.

edisonongeval1Een scooterrijder is met bijrijder frontaal met een personenauto in botsing gekomen. Hierbij is één van de scooterrijders op de voorruit van de auto geklapt. Beide berijders van de scooter zijn met de ambulance, zonder spoed, naar het ziekenhuis overgebracht.

-advertenties-

-goede doel-