Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

112 nieuws

Twee jonge eendjes gered

eendjes 5Bleiswijk- De Zoetermeerse brandweer heeft twee jonge eendjes gered uit het gemaal op donderdag 20 juli. Eerder zagen vissers dat er eendjes vast zaten in het gemaal. De bovenkant van het gemaal werd open gemaakt en een brandweerman in een waadpak kon te water om de diertjes te redden. 

Lees meer: Twee jonge eendjes gered

Vermist: Jongetje van 7

politie uniform 8

Burgernet roept op tot het zoeken en doorgeven van informatie over de vermissing van een 7-jarig jongetje. Hij is vermist vanaf de Justus van Effenhove in Buytenwegh. Hij is vertrokken rond 8.50 uur op donderdag 20 juli. signalement in ons artikel. Heb je info, bel 0900-0011.

 Update 9.45 Het jongetje is gevonden

Lees meer: Vermist: Jongetje van 7

Melding woningbrand Essenhout

essehout 1De brandweer is op dinsdag 18 juli met spoed naar het Essenhout in Rokkeveen gegaan voor een melding woningbrand. Bij aankomst werd geen vuur gesignaleerd. Wel was er wat rook te zien. De brandweer heeft uiteindelijk onderzoek gedaan in de afvoerpijp van de afzuiginstallatie.

Lees meer: Melding woningbrand Essenhout

Kleine keukenbrand Palenstein

20170706232217 IMG 2727Donderdagavond ontstond er een kleine brand in een keuken aan de Diederik van Teilingenlaan in Palenstein. De brandweer heeft geblust met blusapparaat en de boel geventileerd en is daarna retour kazerne gegaan. Er vielen geen slachtoffers bij de brand.

Lees meer: Kleine keukenbrand Palenstein

Bejaarde man (81) gered uit water

bejaarde water2Een 81-jarige man is vanmorgen in het water aan de Bijdorplaan in Dorp beland en gered door een omstander. De gealarmeerde brandweer hoefde niet in actie te komen, de drenkeling is in de ambulance onderzocht het daarna overgebracht naar een ziekenhuis voor nader onderzoek.

Lees meer: Bejaarde man (81) gered uit water

Beroving door 12 mannen in Tuyllpark

politie uniform 12Twee jongens van 15 jaar zijn zondagnacht beroofd en mishandeld in het Van Tuyllpark. Zij waren op weg naar het station na een feest te hebben bezocht. Bij het Silverdome werden zij door een groep van 12 jongen mannen aangesproken. De groep liep met hen mee om het station te wijzen, maar de stemming sloeg om.

Lees meer: Beroving door 12 mannen in Tuyllpark

-advertenties-

-goede doel-