deBoer logo RGBTafeltennisvereniging Taverzo heeft voor volgend seizoen een nieuwe naamsponsor gevonden: deBoer – Maatwerk in Keukens. De landelijke teams van Taverzo zullen de nieuwe naamsponsoring dragen en uitkomen onder de naam deBoer Taverzo.

Jacob de Boer, eigenaar van de specialist van maatwerk in interieur en keukens: “Ik ben super trots het stokje over te nemen van Enjoy & Deploy, Hartman Service Center en HET IT. Naast het feit dat het onze organisatie de kans geeft zich te presenteren aan de tafeltennisliefhebber heeft de club mijn voorgangers ook nog eens weten te behouden als sponsor. Ik hoef de sponsoring dan ook niet alleen te doen. De formule van ‘deBoer – Maatwerk in Keukens’ is volledig gericht op maatwerk voor elke klant.”

Secretaris Freek Werner vult aan: “We mogen ons als club gelukkig prijzen dat we ondernemende leden hebben die het mogelijk maken om topsport en breedtesport te ondersteunen. We zijn Enjoy & Deploy dankbaar voor de vele jaren die ze ons hebben gesteund als hoofdsponsor en zeer blij dat ze net als Hartman en HET IT ook volgend seizoen gewoon blijven sponsoren. Naast de vertrouwde namen zorgt ook een nieuwe sponsor Soda Pop er voor dat we samen met Game 11 en Butterfly een aantrekkelijk aanbod kunnen doen naar alle leden als het gaat om de nieuwe clubkleding. Hierdoor zullen komend seizoen alle teams van Taverzo in hetzelfde tenue kunnen uitkomen.”

In september start Taverzo bovendien met een nieuw initiatief om ondernemers de mogelijkheid te geven kennis te maken met de sport via de PingPong Business Battle en het M-Files Happy Hour.

-advertenties-

-goede doel-