Rotterdamcup 2018De Zoetermeerse karateka Glenn, Nicky en Rayan, uitkomend voor Unity’99 Rotterdam, hebben afgelopen weekend met succes deelgenomen aan de 11e editie van de 'Rotterdam Cup' in Hoogvliet. Alle drie waren in topvorm en draaiden hun partijen tactisch, kwalitatief en doelgericht. 

Glenn Leggedoor kwam uit in de categorie kumite jongens – 18 jaar -68 kg en vocht zich keurig en beheerst door de voorrondes heen en kwam welverdiend in de finale. Met een nihil puntenverschil moest hij dit keer zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander en tevens clubmaatje.


Nicky Gerritsen kwam uit in de categorie kumite meisjes -18 jaar, open gewichtsklasse. Op overtuigende wijze won zij alle voorrondes en plaatste zich zodoende voor de finale. Tactisch en scherp wist ze ook deze eindstrijd naar zich toe te trekken en het goud stond op haar naam.

Rayan Laghmich kwam uit in de categorie kumite jongens – 12 jaar -35 kg. In deze poule met 15 deelnemers oa uit Engeland en België, liet Rayan zich van zijn beste kant zien. Hij wist van zijn wedstrijden weer een mooi spektakel te maken en trakteerde een ieder op een fraai schouwspel. Na alle partijen in de voorrondes te hebben gewonnen kwam hij in de finale tegen de Engelsman. Rayan won deze eindstrijd met maar liefst 7-0 en mag zich met trots de kampioen van dit toernooi noemen!

Op de foto van links naar rechts Glenn, Nicky, Rayan

-advertenties-

-goede doel-