Yoga en gezonde voeding is in, ook in Zoetermeer. Er is een steeds groter aanbod aan yogalessen van verschillende disciplines. Wie zondag, eerste Pinksterdag, wat bijzonders mee wil maken, kan terecht in de Groene Schuur van collectief de Groene Wij aan de Voorweg 112.

yoga oefeningIn de Groene Schuur wordt tussen 10.00 en 15.00 uur een dag georganiseerd met zogenaamde Do-In yogalessen en een workshop ‘vijf elementen’ koken.

“Do-In yoga is een zachte vorm van yoga”, vertelt initiatiefnemer Anita van der Voort van Groene Wij. “Je hoeft niet op je hoofd te staan. Het is een zachte vorm van yoga, die onder meer bestaat uit strekoefeningen, ademhalingsoefeningen en zelfmassage. Het doel is dat je je bewuster wordt van je lichaam en dat je je vitaler en krachtiger voelt.”

De workshop vijf elementenvoeding, die is gebaseerd op de Chinese voedingsleer, gaat erover hoe je het beste kunt eten en bewegen in de lente en de zomer. Wat heeft je lichaam nodig en hoe zorg je dat je je fit en gezond voelt? Wat kan je het beste eten voor meer energie? Heb je altijd trek in zout of zoet, en waarom eigenlijk? Er zit een warme lunch bij, die bestaat uit veel verse groenten en granen. De dag wordt gegeven door twee van oorsprong Poolse dames uit Voorburg, Jolantha Bienek en Tamara Voermans-Skorupska. Er zijn nog enkele plekken vrij. Deelname kost 60 euro.

Voor vragen of aanmelding mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 – 14856827.

-advertenties-

-goede doel-