SchSpr 4e BrSp 12 Den Helder 25032 1280x768In totaal 7 schoonspringers van WVZ deden in Den Helder mee aan de vierde wedstrijd van de vijf KNZB-breedtesportcompetitie wedstrijden. De Zoetermeerse jeugd heeft goede sprongen laten zien en bronzen en gouden medailles veroverd.

In de E-categorie (9 jaar en jonger) behaalde, Selina Hülters een 4de plaats, jammer genoeg net naast het podium, Zoë Taylor die ook in deze categorie uitkwam behaalde een 6de plaats.

In de categorie D (10 en 11 jaar) veroverde Lindsey van Krieken met haar 3de plaats een bronzen medaille, in deze zelfde categorie behaalde Anna Taylor een 7de plaats en Esmee Dekker een 9de plaats. Ook hier werd in het individueel klassement goede sprongen gemaakt op de 3de plaats staat Lindsey van Krieken, 5de plaats staat Esmee Dekker en op de 6ste plaats Anna Taylor.

In de categorie C (12 en 13 jaar) werd de eerste gouden medaille binnen gehaald door Rianne van Ettinger. In het individueel klassement staat zij ook op de 1ste plaats. In de laatste categorie meisjes-A (16 t/m 18 jaar) werd de laatste medaille binnen gehaald, Annemarijn Bal veroverde de 1ste plaats en ook bij haar werd de gouden medaille omgehangen.

De laatste breedtesport wedstrijd wordt op 26 mei in Amersfoort gehouden. In deze wedstrijd worden de beste vier wedstrijden bij elkaar opgeteld en proberen de springers om zo hoog mogelijk in het individuele klassement te eindigen.

In het verenigingsklassement is WVZ een plaatsje gezakt en staat nu op de tweede plaats. De springers gaan tijdens de laatste wedstrijd zeker proberen om de 1ste plaats weer te veroveren.