Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

 EDT8074 ed 1 webEnjoy & Deploy Taverzo won afgelopen zondag met 5-1 van TTV Scyedam. Een wedstrijd die in het teken stond van het debuut van Gabrielius (Gabi) Camara.Het jonge tafeltennistalent wist de tweede wedstrijd bij zijn debuut in de eredivisie te winnen.

De jonge Gabrielius begon al op 6-jarige leeftijd met tafeltennis en is dol op de sport. Hij viel op door zijn talent en mooie manier van bewegen en komt sinds kort uit voor Enjoy & Deploy Taverzo.

Het jeugdjournaal was er getuige van dat Gabi goed van start ging bij zijn debuut, maar alsnog zijn eerste wedstrijd uit handen liet glippen tegen Thomas Baart. Met het kleinst mogelijke verschil in de 5e set verloor hij zijn eerste wedstrijd van de dag. Zijn teamgenoten Kalinikos Kreanga en Jakub Folwarski bleven ongeslagen en met een 4-1 voorsprong mocht Gabrielius Camara de wedstrijd voor een volle tribune afsluiten. Emanuel Martins Ferreira zag in de eerste set zijn voorsprong op de jonge debutant langzaam slinken en kon meerdere setpoints niet benutten. Na de 17-15 winst in de eerste set bleef het beste deel van het spel aan de zijde van de twaalfjarige Camara. Met een 3-0 overwinning won de debutant daarmee een belangrijk punt in de strijd om de eerste plaats in de eredivisie.

Uitslagen: https://ttapp.nl/#/match/744842 

Bekijk hier het verslag van het Jeugdjournaal: https://jeugdjournaal.nl/artikel/2221758-gabrielius-12-tafeltennist-op-het-hoogste-niveau.html 

fotograaf: Elsbeth Parmentier

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-