20180304 192452De derde wedstrijd om de Gerda Kardolus-Rolving Trofee is geschermd. Afgelopen zaterdag kwamen de kuikens, benjamins en de pupillen weer bij elkaar bij schermvereniging Kardolus aan het Speulderbos 15 in Zoetermeer.

Tommy, Sacha, Frederik, Leonardo, Sep en Livia verschenen op de lopers. Na een paar mooie wedstrijden waren het Livia di Leo en Tommy Lin die de finale tegen elkaar mochten schermen. Met een mooie uitslag van 10-5 behaalde Livia de eerste plaats.

Bij de pupillen die in de middag moesten schermen was de opkomst van 5 schermers niet erg hoog. Maar dat maakte de wedstrijden niet minder spannend. Na de poule wedstrijden stonden Alec van schermvereniging A.E.W. en Wessel van schermvereniging Kardolus tegenover elkaar om te schermen voor de derde plaats. Wessel won de spannende partij met 15-12.

Inde finale stonden wederom tegenover elkaar, Marissa van Beek en Maurits Remmen. Ook hier werd de uitslag 15-12, in het voordeel van Maurits.

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.