Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

fcz teamfotoAfgelopen zondag moest FCZoetermeer het thuis opnemen tegen rvv Blijdorp uit Rotterdam. Beide ploegen deelden de zesde plek in de 3de klasse C. Bij winst blijft FCZ mee strijden om het kampioenschap.

FCZ begon de wedstrijd sterk met goed en verzorgd voetbal. Na een paar goede combinaties was het topspits Houssain Zeryou die voor de 1-0 voorsprong zorgde. Blijdorp was met een paar kansjes dichtbij de gelijkmaker, maar het was wederom Zeryou die de voorsprong vergrootte naar 2-0. Blijdorp schakelde een tandje bij en kwam zowaar tot de aansluitingstreffer. Helaas voor Blijdorp had Zeryou weer eens de smaak te pakken en zorgde met zijn hattrick voor de 3-1 eindstand.

FCZ staat nu alleen op de zesde plek in de 3de klasse C en doet nog mee in de titelstrijd. Volgend weekend moet FCZ het uit opnemen tegen Hillegersberg in Rotterdam.

 

Verslag : Rewin Hoeblal.

-advertenties-

-goede doel-