Afgelopen zondag werd de Open Peppercup voor de eerste keer georganiseerd in Landstede ‘Theater van de Sport’ te Zwolle. Glenn Leggedoor, Rayan Laghmich, Nicky Gerritsen en Elvin Gerritsen, uitkomend voor Unity’99 Rotterdam, hebben weer goede zaken gedaan.

Glenn nicky elvin


Glenn Leggedoor heeft wederom zijn stempel weten te zetten. Zeer zelfverzekerd en met sterk karate was hij oppermachtig op de mat. Met snelle en doelgerichte technieken was hij zijn tegenstanders steeds weer net te slim af waardoor hij terecht de kampioen werd in zijn categorie.


Rayan Open Peppercup 2018De Zoetermeerse Rayan Laghmich vocht zich met opperste concentratie en scherpte door deze poule heen en draaide al zijn wedstrijden zeer tactisch en doelbewust. Met het fantastische resultaat dat Rayan de ene na de andere partij met dikke winst naar zich toe wist te trekken en zodoende kampioen is geworden van dit eerste toernooi van het jaar 2018.

Zilver

Nicky Gerritsen draaide haar wedstrijden volgens het Round Robin systeem (each against each) . Hierin moeten de vier deelnemers het tegen elkaar opnemen. Met twee goed gewonnen partijen en één verloren partij wist Nicky keurig de tweede plek te behalen en neemt naast de zilveren plak ook haar leermomenten mee naar de Rotterdamse Dojo.

Brons

Elvin Gerritsen stond wederom vol goede moed op de mat. Met enthousiasme gaat hij keer op keer de strijd aan en bouwt zo steeds meer ervaring op. Elvin heeft sterk karate laten zien en durfde ook nieuwe technieken uit te proberen. Het leverde hem de derde plek op en een mooie bronzen plak!

-advertenties-

-goede doel-