DMT voorronde Oosterburg 1DMT voorronde Oostburg 2Onder leiding van trainster Karin van der Zijde verscheen een groep gymnasten van Pro Patria aan de start van de voorronden voor het Dubbel Mini Trampolinespringen (DMT). De springers hebben een prima prestatie geleverd bij deze voor hen nieuwe wedstrijden.

In de categorie Jeugd Meisjes werd Merel de Bruijn 20e, Silina Andour 19e, Indy den Dulk (met een blessure aan haar voet) 16e, Rosa Hoorn 15e en Norhan Kasmi 14e. Lisette Slobbe legde beslag op de 10e plaats. Jaydy-Mae Köhler viel net buiten de prijzen met een 4e prijs. Denise Zijlstra wist bij de dames senioren zelfs beslag te leggen op het brons!

Bij de jongens werd Dean Vrijmoed in de categorie Jeugd 26e. Sem van Opstal werd 25e. In de categorie Pupil werd Tristen van Biene 10e, Finn van Uffelen 8e en Kevin van der Linden 7e.

Op 17 februari komen de springers opnieuw in actie bij de volgende voorronde in Den Bosch. Met de ervaring die ze in Oostburg hebben opgedaan zullen zij daar ongetwijfeld goed voor de dag komen.

-advertenties-

-goede doel-